AES

AES - Automated Export System - Sustav automatiziranog izvoza

Ministarstvo financija, Carinska uprava s danom pristupa Republike Hrvatske Europskoj uniji započinje s nacionalnom primjenom sustava HRAES, odnosno nacionalnog sustava za obradu uvoznih carinskih deklaracija. AES je opće prihvaćeni akronim engleskog naziva sustava Automated Export System, koji predstavlja sustav obrade izvoznih carinskih deklaracija utemeljen na elektroničkoj razmjeni podataka s gospodarskim subjektima, dok HRAES predstavlja nacionalni sustav za obradu izvoznih carinskih deklaracija.

Kako bi gospodarski subjekti mogli ostvariti sve prednosti takvog sustava moraju  se istovremeno povezati s Informacijskim sustavom Carinske uprave na način koji omogućuje slanje elektroničkih poruka propisanog oblika i sadržaja.

Anada već ima spreman modul za AES!

Anada TLM AES pokriva sve vrste izvoza na jednom mjestu u istom modulu aplikacije.
Možete ga uzeti ako zaseban modu TLM AES ili kao dio paketa u akciji "1,100,00€ - Sve za EU". 

Osigurajte svoje rješenje za carinsko poslovanje u EU već danas!


Anada AES - Prikaz ekrana

Online podrška

EurTradeNet

Anada d.o.o. je član EurTradeNeta, europske udruge pružatelja usluga i poslovnih rješenja povezanih s carinskim poslovanjem. To je jedinstvena mreža znanja o upravljanju informacijama i komunikacijskim rješenjima kako bi se osigurala najučinkovitija primjena e-Carina širom Europe.

Kontakt

A:
    Rapska 46a
    10000 Zagreb
    Hrvatska 

T:
    +385 1 6441 963
    +385 1 6441 964

F: 
    +385 1 6441 965

E:
    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.